Rwanda WK wielrennen

Unieke kans: Rwanda Special voorafgaand aan het WK wielrennen 2025

0 0 votes
Rating

In samenwerking met Tropical Cyclist organiseren we in 2025 een nieuwe groepsreis naar Rwanda. Deze speciale editie vindt plaats van 11 t/m 24 september 2025 voorafgaand aan het WK wielrennen. Ben jij een wielerfan? Wil je het land van de Duizend Heuvels bedwingen op de fiets en aanwezig zijn bij een ware primeur: het eerste wereldkampioenschap wielrennen op het Afrikaanse continent? Dan is dit dé kans, waar je op wachtte!

Fietsreis door Rwanda

Wij organiseren een speciale editie van onze groepsreis Rwanda voorafgaand aan het WK-wielrennen. Je gaat dus eerst zelf het land op twee wielen ontdekken van de drukte van de kleurrijke hoofdstad Kigali, naar het tropische Nyungwe Forest tot het adembenemend mooie Lake Kivu. Ondanks al het natuurschoon zijn het vooral de onverwachte ontmoetingen die je reis tot een waar avontuur maken. Rwanda kruipt onder je huid, verbaast en biedt perspectief.

Combinatie met het WK wielrennen en een safari in Akagera NP

Na je fietsreis kun je besluiten op eigen gelegenheid te blijven voor het WK wielrennen. De wegwedstrijd voor vrouwen staat op 27 september 2025 gepland; de wegwedstrijd voor mannen op 28 september 2025. We kunnen helpen bij het regelen van extra overnachtingen na de groepsreis, zodat je een fijne uitvalsbasis hebt om het evenement te bezoeken. Ook bieden we de mogelijkheid om tussen het einde van de tour én de wegwedstrijden een bezoek te brengen aan het Akagera NP: een prachtig savannepark, waar je een goede kans hebt om olifanten, leeuwen en nijlpaarden te spotten.

Vroeg boeken is noodzakelijk

Vanwege dit speciale evenement en de te verwachten drukte is vroeg boeken absoluut noodzakelijk! We zien dat accommodaties razendsnel vollopen en er veel animo is voor het WK wielrennen. We raden je daarom aan zo snel mogelijk te boeken en ons 11 maanden voor vertrek opnieuw te contacteren voor hulp bij het regelen van je vlucht.

Praktische zaken

Onze combinatie van een kleine groep, een vreemd gebied en zorgeloosheid kan onmogelijk low-budget zijn. De prijzen in Afrika liggen hoger dan in Azië. Aan de andere kant, de prijs voor deelname aan de tocht dekt bijna alle kosten ter plaatse.

Deelname aan de 14-daagse Rwanda groepsreis kost €2595,- per persoon (exclusief vlucht). In de praktijk heb je nog geen €5,- zakgeld per dag nodig!