Ticketprijzen: Vroeg boeken loont echt!

0 0 votes
Rating

Sinds corona merken we dat de ticketprijzen snel stijgen, naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. Wij kunnen ongeveer 11 maanden voor je geplande terugreisdatum zoeken naar vliegtickets. Heb je al ideeën voor een fietsreis in het najaar van 2023 of zelfs voor begin 2024? Dan kun je het beste nu al een reisvoorstel aanvragen.

Natuurlijk is een reisvoorstel altijd vrijblijvend en begrijpen we het ook als je pas later vakantieplannen maakt. Desondanks willen we open kaart spelen en aangeven dat vroeg boeken echt loont: soms verdubbelen de ticketprijzen enkele maanden voor vertrek zelfs, doordat het aanbod nog niet op hetzelfde niveau zit als voor corona en sommige vliegtuigmaatschappijen nog niet op alle bestemmingen vliegen.

Ook merken we dat bepaalde landen (gelukkig!) weer erg populair zijn na corona, waardoor er kort voor vertrek nog maar heel weinig beschikbaarheid is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Thailand, maar ook aan Vietnam en Cambodja. Met name voor de kerstperiode is het echt verstandig nu alvast te boeken; dat kan enorme bedragen schelen, waardoor je jezelf eenmaal op reis eens extra kunt verwennen!