Sri Lanka: makkelijk toegankelijk voor gevaccineerde reizigers

0 0 votes
Rating

Sri Lanka is op dit moment, naast Rwanda en Turkije, dé (najaars en winter) bestemming waar je veilig op fietsvakantie kunt en die makkelijk toegankelijk is voor gevaccineerde reizigers.
De hotels kennen er zeer goede hygiëne protocollen en de lokale bevolking staat te trappelen om je hartelijk te ontvangen.

Sri Lanka, het vroegere Ceylon, heeft alles wat je van een tropisch eiland mag verwachten: een rijke geschiedenis, eeuwenoude cultuur, vele boeddhistische tempels, tropisch regenwoud, natuurreservaten, prachtige zandstranden, goede accommodaties en niet te vergeten: een vriendelijke en enthousiaste bevolking. Het is niet voor niets al jaren één van onze top bestemmingen!

Inreisvoorwaarden
Ben je gevaccineerd dan kun je op dit moment relatief makkelijk naar deze bestemming voor een fietsvakantie. Voor vertrek moet je en visum aanvragen.
Gevaccineerde reizigers moeten hun laatste vaccinatie uiterlijk twee weken voor vertrek hebben gehad. Bij aankomst moet je een PCR-test doen en de uitslag afwachten in een gecertificeerd hotel. Dit duurt ongeveer 24 uur (je mag wel van de hotelfaciliteiten gebruik maken). Is de uitslag negatief, dan kun je vrij door het land reizen. 

Ga je mee op fietsvakantie in Sri Lanka?!

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We helpen je graag op weg!