Reisadvies Sri Lanka weer naar geel

0 0 votes
Rating

Het reisadvies voor Sri Lanka is sinds 31 augustus 2022 weer terug naar geel. Wij zijn heel blij dat hiermee deze fantastische en diverse bestemming weer makkelijk toegankelijk is. Niet alleen voor ons en voor jullie als fietsreiziger, maar met name ook voor de bevolking van Sri Lanka die de toeristische inkomsten hard nodig heeft. Een geel reisadvies Sri Lanka maakt het makkelijker om goed verzekerd dit mooie land te verkennen.

Gouden stranden, imposante bergen, eeuwenoude cultuur, boeddhistische tempels, olifanten, luipaarden, heerlijke thee & koffie en een enthousiaste bevolking. Dat allemaal vind je op het tropische eiland Sri Lanka!
Je fietsvakantie gaat door kleine dorpjes en stadjes, langs vele culturele, historische, en landschappelijke bezienswaardigheden. De panorama’s worden opgefleurd door uitgestrekte theeplantages. De mensen van Sri Lanka willen na hun jarenlange burgeroorlog niets anders dan genieten van het leven en het jou naar de zin maken. De vele lekkernijen van de Sri Lankese keuken zijn daarbij niet te versmaden. Het voormalige Ceylon kent het ideale recept voor een onvergetelijke fietsvakantie!

Meer informatie over een fietsvakantie, al jaren één van onze topbestemmingen vind je op onze website.

Uiteraard beantwoorden we al je vragen graag, dus neem gerust contact met ons op. Telefonisch via 038-203 2002 of per mail: info@awol.nl.