Team

Team

Explore the freedom!

Monique Satink

Sinds 1 maart 2019 mag ik mij trotse eigenaar noemen van Asian Way of Life en dat voelt als: bestemming bereikt! 
Mijn achtergrond ligt in de fysiotherapie: bijna 20 jaar heb ik een eigen praktijk gehad. Mijn grote passie is fietsen en reizen en het is heerlijk hier nu al mijn energie in te mogen steken.
Binnen Europa heb ik, samen met mijn 4 kinderen, vele fietsreizen gemaakt. 

Later ben ik op de fiets andere werelddelen gaan verkennen: in mijn beleving dé ultieme manier om een land te ervaren in al zijn facetten.

Te ruiken, te ‘voelen’, te beluisteren, in contact te komen met de lokale bevolking, de cultuur en het landschap te ‘doorleven’. Door te laten dringen tot in al je poriën.
Iedere reis opnieuw ervaar ik het als een voorrecht op dat specifieke plekje op de wereldkaart te mogen fietsen: me te verwonderen over de prachtige natuur, cultuur en de manier waarop de bevolking leeft.
De laatste jaren samen met mijn partner (van Tropical Cyclist, een fietsreisorganisatie met een totaal ander concept) vele reizen uitgezet en begeleid. Samen delen we onze passie in fietsreizen.

Vanuit mijn enthousiasme voor en ervaring in fietsreizen vind ik het geweldig ook jou op weg te mogen helpen naar een onvergetelijke fietsreis op een bijzondere bestemming buiten Europa!


Na mijn toerisme opleiding ben ik in 1999 begonnen als reisadviseur op een reisbureau. Vanaf dat moment heb ik tot 2013 met veel plezier en enthousiasme reizigers geadviseerd en hun vakanties wereldwijd mogen verzorgen. Na een uitstapje naar een andere branche ben ik in augustus 2018 het team van AWOL komen versterken. Leuk om weer terug te zijn in de reiswereld!

Mijn eerste kennismaking met Azië was een reis op Bali en Lombok.

Later heb ik ook nog Oost-Maleisië (Sabah en Sarawak) en West-Maleisië aangedaan. Op West-Maleisië heb ik o.a. Kuala Lumpur bezocht, door de Cameron Highlands gereisd en ben de reis geëindigd op Penang.

Ik heb mij laten verrassen door de prachtige natuur en cultuur die deze landen te bieden hebben. Azië stond direct bovenaan mijn lijstje van favoriete reisbestemmingen!

Fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan uw Fietsreis door Azië!

Marlies Kaspers


Karin van de Bovenkamp

Van jongs af aan ben ik al gek op reizen, maar gek genoeg ben ik geen toerisme gaan studeren. Iets waar ik later spijt van kreeg en vervolgens heb ik de studie alsnog gedaan. 

Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan op het reisbureau, en heb daar vele jaren gewerkt. Vervolgens ben ik nog ruim 10  jaar werkzaam geweest bij een cruise touroperator.

Door de jaren heen heb ik al vele bestemmingen bezocht, binnen en buiten Europa.

Mijn favoriete werelddeel is toch wel Azië, zo ben ik in Siri Lanka, Maleisië, Vietnam, Malediven, Singapore en Thailand geweest.

Ik ga graag naar Azië vanwege de prachtige natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten en natuurlijk het heerlijke klimaat.

Van alle geweldige bestemmingen heeft Thailand mijn hart gestolen en ben hier inmiddels 4 keer geweest, dit land is zo veelzijdig en makkelijk te bereizen.

Fietsen heb ik daar nog nooit gedaan, maar staat zeker bovenaan mijn verlanglijstje.

Ik kijk ernaar uit om een geweldige fietsreis voor je te verzorgen!