AWOL

AWOL

Individuele fietsreizen buiten Europa, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Al ruim 35 jaar.

Er is geen betere manier om kennis te maken met een land, de natuur en de lokale bevolking, dan op de fiets. Je beleeft alles veel intenser: elk zintuig wordt geprikkeld! 
Je reist alleen, met je partner of in ander zelfgekozen gezelschap.

Iedere fietsroute hebben we vastgelegd in een Fietsrouteboekje, met aanvullend beschikbaar de GPS-track. Het Fietsrouteboekje geeft richting én ruimte: welke weg biedt je het meeste fietsplezier, waar kun je overnachten, wat mag je eigenlijk niet missen? Vooral: alles in je eigen tempo en met je eigen keuzes. De routes worden continu door ons geactualiseerd, zodat je die keuzes écht zuiver kunt maken.

Explore the freedom!

Een groot deel van ons team – met jarenlange fietservaring in diverse landen buiten Europa – is voortdurend onderweg om de routes te controleren en waar nodig te vernieuwen. De omgeving verandert en wij veranderen mee, door het Fietsrouteboekje continu aan te passen. Door deze aanpassingen/vernieuwingen blijven onze routes echt up-to-date!
Alle accommodaties in onze Fietsrouteboekjes worden bezocht en beoordeeld. 
Wij maken daarbij dankbaar gebruik van de feedback die wordt toegezonden door onze reizigers.
Je Fietsrouteboekje wordt één maand voor vertrek gedrukt, zodat je met de meest recente informatie op reis gaat.

AWOL is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe fietsroutes. Oorspronkelijk met de nadruk op Azië, inmiddels ook daarbuiten.

Voor een fietsvakantie buiten Europa gaat je eigen fiets mee in het vliegtuig.
Wij zorgen dat je fiets mee kan. We werken samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Singapore Airlines, Cathay Pacific, Emirates, Qatar Airways, Eva Air en de KLM.
Voordeel van het meenemen van je eigen fiets is, dat je de kwaliteit van het materiaal in eigen handen hebt.