Onze bestemmingen en een reis boeken in deze periode

0 0 votes
Rating

Na een jaar van stilstand merken we dat het bij vele van onze fietsers weer begint te kriebelen om buiten Europa te gaan fietsen. Het reisvirus is gelukkig nog aanwezig.

Onze bestemmingen
Op dit moment is Rwanda de enige van onze bestemmingen die goed toegankelijk is en waar je nu veilig kunt rondreizen. Ondanks het oranje reisadvies staat dit land op de lijst met veilige landen: er is een laag risico op COVIID-19. Nederland vraagt voor reizigers die terugkomen uit Rwanda ook geen thuisquarantaine en ook geen negatieve PCR-test en/of sneltest. Wij organiseren in Rwanda zowel individuele reizen als een groepsreis in juli.

De verwachting is dat in de komende maanden meerdere landen toegankelijk worden.

Sri Lanka laat inmiddels (half april 2021) gevaccineerde reizigers toe zonder een quarantaineplicht. Turkije lijkt vanaf september veilig te bereizen en we hopen in de tweede helft van dit jaar ook meerdere van onze bestemmingen in Azië.
Thailand heeft inmiddels een plan uitgewerkt waarin gevaccineerde reizigers in de loop van dit jaar weer zonder quarantaineverplichting door dit mooie land kunnen reizen. Ook Thailand staat, net als Rwanda, op de lijst met veilige landen waardoor er bij terugkeer geen quarantaine en testverplichting geldt.
We staan in nauw contact met onze lokale contactpersonen op bestemming en volgen de ontwikkelingen nauwkeurig.

Een reis boeken
Uiteraard is het al mogelijk op dit moment een reis bij ons te boeken voor 2021 en/of 2022. Wat is nu leuker dan weer plannen te maken en het vooruitzicht te hebben op een mooie fietsreis?!
Omdat we goed begrijpen dat dit best een beetje spannend kan zijn in deze periode hanteren wij zo flexibel mogelijke omboek- en annuleringsvoorwaarden. Dit kan omdat we hierover goede afspraken hebben kunnen maken met onze lokale agenten én tickets boeken met flexibele voorwaarden. 

In ons reisvoorstel zijn we heel transparant over deze voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vraag dus gerust een reisvoorstel aan en neem contact met ons op wanneer er vragen zijn. We adviseren je graag persoonlijk!