Het Fietsrouteboekje

0 0 votes
Rating

Het Fietsrouteboekje

Het Fietsrouteboekje: je trouwe reisgenoot!

Het Fietsrouteboekje van AWOL is de leidraad wanneer je zorgeloos wilt fietsen over prachtige weggetjes én je vrijheid wilt behouden. Dankzij de uitgebreide routebeschrijving verspil je geen kostbare vakantietijd met het zoeken naar de juiste weg. Wij hebben zoveel mogelijk de rustige, goed begaanbare wegen opgezocht. Soms fiets je over wegen en paden die op geen enkele kaart staan; en soms op de doorgaande weg, omdat er geen andere mogelijkheid is.

Met alle informatie in het Fietsrouteboekje is plannen eenvoudig. Je vindt de route door de aanwijzingen in het Fietsrouteboekje – bestaande uit afstanden en beschreven herkenningspunten – te volgen. Bijvoorbeeld, “km 53.7 rechtsaf, na 100 meter zie je een tempel”. Aanvullend kun je ook gebruik maken van onze GPX-bestanden.

Explore the freedom!

Je hebt alle vrijheid door zelf je overnachtingen te regelen. Aanbevolen hotels en guesthouses worden aan het einde van iedere etappe genoemd. Soms is het mogelijk om een etappe op te splitsen. Wij geven aan hoe je bij de accommodatie komt, beschrijven de faciliteiten kort, geven een prijsindicatie en leveren de benodigde contactgegevens. Ons concept heeft als grote voordeel dat je zorgeloos eigen baas blijft. Je vertrekt wanneer het jou uitkomt. Wil je ergens langer blijven? Dan kan dat uiteraard!

Jaarlijks zijn we maanden onderweg op de fiets om de routes te actualiseren.  
In de Fietsrouteboekjes beschrijven wij de route stapsgewijs, bijvoorbeeld of er onderweg voldoende eten en drinken verkrijgbaar is. Mogelijke alternatieven worden vermeld, zoals een dagtochtje, een alternatieve route om de heuvels te vermijden of opties om de route te verkorten of juist te verlengen.

Er is voor ieder wat wils: we hebben korte en lange, heuvelachtige en vlakke routes, fietstochten voor beginners en gevorderden. 

Het afnemen van alléén een Fietsrouteboekje is niet mogelijk, het boekje is onderdeel van het all-in pakket.