Het Fietsrouteboekje

0 0 votes
Rating

Het Fietsrouteboekje

Het Fietsrouteboekje: je trouwe reisgenoot!

Het Fietsrouteboekje van Asian Way Of Life is de leidraad wanneer je zorgeloos wilt fietsen over prachtige weggetjes én je vrijheid wilt behouden. Dankzij de fietsroute verspil je geen kostbare vakantietijd met het zoeken naar de juiste weg. Zoveel mogelijk hebben wij de rustigste, goed begaanbare wegen opgezocht. Soms fiets je over wegen en paden die op geen enkele kaart staan; en soms op de doorgaande weg, omdat er geen andere mogelijkheid is.

Met alle gegevens in het Fietsrouteboekje is plannen eenvoudig. Je vindt de route door de aanwijzingen in het Fietsrouteboekje – bestaande uit afstanden en beschreven herkenningspunten – te volgen. Bijvoorbeeld, “km 53.7 rechtsaf, na 100 meter zie je een tempel”.

Explore the freedom!

Je hebt alle vrijheid door zelf je overnachtingen onderweg te regelen. Aanbevolen hotels en guesthouses worden na iedere dag etappe genoemd. Wij geven aan hoe je er komt, beschrijven ze kort, geven prijsindicaties en de nodige contactgegevens. Ons concept heeft het grote voordeel dat je zorgeloos je eigen baas blijft. Je vertrekt wanneer het je uitkomt. Wil je ergens langer blijven? Dan doe je dat natuurlijk.

Jaarlijks zijn we maanden onderweg op de fiets om de routes te actualiseren.  
In de Fietsrouteboekjes beschrijven wij de route stapsgewijs, bijvoorbeeld ook of er onderweg voldoende eten en drinken verkrijgbaar is. Mogelijke alternatieven worden vermeld, zoals een dagtochtje maken, de heuvels vermijden door om te fietsen, de route verkorten of verlengen, een drukke weg of zwaarder deel van de tocht vermijden door een dag de trein of bus te nemen. 
Alle inspanningen en vakmanschap vind je in het Fietsrouteboekje terug!

Voor ieder is er wat wils: we hebben korte en lange, heuvelachtige en vlakke routes, routes voor beginners en voor gevorderden. 
Wij hebben alles tot in de puntjes voorbereid, jij maakt er een vakantie van!

Het afnemen van alléén een Fietsrouteboekje is niet mogelijk, het boekje is onderdeel van het all-in pakket.