fietsreis Oeganda

Oeganda nieuwe bestemming

0 0 votes
Rating

We zijn weer onderweg om een nieuwe bestemming toe toevoegen aan ons aanbod: Oeganda!
Oeganda grenst aan onze topbestemming Rwanda. Beide écht Afrika, maar de route in Oeganda wordt lichter en hiermee voor nog meer fietsers toegankelijk.

Op dit moment is Zinzi onderweg in Oeganda om daar de route tot in de puntjes uit te zetten. Ze heeft er zelf bijna vier jaar gewoond en kent het land op haar duimpje. Het kan niet anders dan een prachtige route worden.
Je kunt haar belevenissen volgen via ons Instagramaccount @asianwayoflife.

Oeganda verrast!
Oeganda maakt indruk door haar levendigheid, chaos en nieuwsgierigheid. Zeg je Oeganda, dan zeg je, puur en ongerept, bloeiend en veelzijdig. Oeganda is dé parel van Afrika.

In een land waar ruim veertig verschillende volken samenleven en waar je minstens net zoveel talen en dialecten hoort, is geen dag hetzelfde. Oeganda is niet alleen rijk aan cultuur en taal, ook de flora en fauna is er verrassend veelzijdig. Heuvelachtige landschappen, bloeiende bananen-, thee- en koffieplantages, weelderige jungle, mooie watervallen, kratermeren, savanne, neushoornvogels, chimpansees en fluweelapen. Oeganda heeft het allemaal. 

Juni, juli, augustus, september en december t/m februari zijn de beste reismaanden voor een fietsreis door Oeganda. Deze reis is nu al te boeken voor vertrek vanaf 1 juni 2023. Dus mocht je nog een avontuurlijke bestemming voor deze zomer zoeken :-).

Meer informatie over onze fietsreis in Oeganda vind je op onze website.
Uiteraard kun je voor meer informatie ook contact met ons opnemen.