Nieuwe AWOL-Special: Rondreis door Rwanda met privéchauffeur (zonder fiets)

0 0 votes
Rating

Rwanda kruipt onder je huid en zal een indruk achterlaten die je nooit zult vergeten.
Dat klopt! Voor ons voelt Rwanda inmiddels als een tweede thuis, ons enthousiasme wordt met de keren dat we er zijn groter. Gelukkig wordt ons enthousiasme gedeeld door onze reizigers.

Na het succes van onze groepsreis deze maand én alle enthousiaste reacties van onze individuele fietsers over deze bestemming laat Rwanda ons niet meer los.

We kúnnen dan ook niet anders dan deze Parel van Afrika voor nog meer mensen toegankelijk maken door een 15-daagse, individuele rondreis met privé-chauffeur aan ons programma toe te voegen. Zonder fiets dus. Een beetje vreemd is dat natuurlijk wel ;-), al zitter er genoeg sportieve activiteiten in de reis, waaronder een fietstocht.

Maak kennis met de verbluffende natuur van Rwanda. Ontdek het land van de duizend heuvels met zijn drie nationale parken, het tropisch regenwoud, vulkanen, het grote zoetwatermeer Lake Kivu. Bezoek één van de vele koffie- en theeplantages. Ga op zoek naar de beroemde berggorilla’s en chimpansees. Ontmoet de Big Five op safari. Verken de Congo-Nile Trail te voet of op de fiets. Maak een boottocht op Lake Kivu en doe de Canopywalk in Nyungwe Forrest. Laat je rondleiden door de lokale bevolking en geniet!

Een echte off-the-beaten bestemming. Perfect voor een combinatie van een indrukwekkende geschiedenis, natuur, cultuur, safari’s en zowel sportieve als culturele activiteiten.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!