AWOL-inspiratiemiddag / avond op 15 juni 2022

0 0 votes
Rating

Het is weer tijd om te ontdekken, verbazen en bovenal fietsen. Waar gaat jouw volgende fietsreis naartoe? Wij staan te popelen om je tijdens de AWOL-inspiratiemiddag te informeren over de mogelijkheden en te vertellen over onze nieuwe fietsreis naar Cuba!

AWOL Inspiratie middag / avond op 15 juni 2022
Wanneer:         Woensdag 15 juni 2022, van 15:00 tot 22:00 uur
Waar:               Ons kantoor aan de Schoenerweg 1b te Zwolle

Op 15 juni ben je van harte welkom op Schoenerweg 1b te Zwolle om te luisteren naar reisverhalen over swingend Cuba, onze vernieuwde routes in veelzijdig Thailand, de verrassende Filipijnen en één van onze favorieten: eigenzinnig Rwanda.
Natuurlijk is er buiten de lezingen ook gelegenheid om vragen te stellen (ook over onze andere bestemmingen), reisplannen uit te wisselen en avontuurlijke fietsers te ontmoeten. We zorgen voor een hapje en een drankje, maar er is in ons pand geen horeca aanwezig.

We stellen het op prijs, als je ons per mail op de hoogte zou willen stellen van deelname aan de AWOL inspiratieavond op 15 juni 2022. Inschrijven is niet verplicht, maar het is voor ons wel fijn om een indruk te hebben van het aantal enthousiaste reizigers, dat we kunnen verwachten. 
Je kunt je inschrijven door te mailen naar info@awol.nl.

Het programma van de inspiratiemiddag/ avond ziet er als volgt uit:
15:00 uur: Ontvangst
15.30 uur: Swingend Cuba
16.30 uur: Veelzijdig Thailand: vernieuwde routes van Chiang Mai tot aan Maleisië
17.30 uur: Eigenzinnig Rwanda
18.30 uur: Verrassend Filipijnen
19.30 uur: Swingend Cuba
20.30 uur: Veelzijdig Thailand: vernieuwde routes van Chiang Mai tot aan Maleisië

Uiteraard kun je zelf kiezen hoe laat je aanhaakt bij onze inspiratiemiddag/ avond en of je één of meerdere lezingen bijwoont.

We hopen je 15 juni in Zwolle te zien!