Groepsreis door Rwanda méér dan geslaagd!

0 0 votes
Rating

Het zit erop! Onze groepsreis door Rwanda.

Na een fantastisch mooie, zware koninginnenrit zijn we afgelopen woensdag met de groep weer aangekomen in Kigali. Altijd goed voor euforie. Zonder uitzondering hebben alle zeventien deelnemers enorm genoten van het fietsen door Rwanda. Voor ons een voorrecht om met zo’n enthousiaste groep mensen op pad te zijn geweest. Meer dan voldaan kijken we terug op twee heerlijke weken en is onze conclusie: fietsen door Rwanda is in dit Coronajaar net zo ontspannen en leuk als de jaren ervoor.

Iedereen heeft aan aan het eind van de reis weer negatieve PCR-test op zak. Een aantal deelnemers verlengen hun trip nu nog met een aantal dagen safari in Akagera National Park, gaan naar de berggorilla’s of volgen een kookworkshop.

Het reisadvies voor Rwanda is inmiddels naar oranje, onbegrijpelijk. Gebaseerd op de cijfers van de weken dat wij er rondfietsten. Terwijl in dezelfde periode Nederland donkerrood kleurt……
Niemand heeft zich onveilig gevoeld en al onze individuele reizigers die nog op pad zijn hebben besloten te blijven, zo prettig voelen ze zich in dit land.

Voor degenen die graag een bezoek aan dit land brengen blijven we individuele fietsreizen organiseren door Rwanda en in januari 2022 zetten we nogmaals een groepsreis op het programma. Vertrek 16 januari 2022 en terugreis 30 januari 2022.
Net als afgelopen februari zien we er tegenop Rwanda te verlaten en weer naar Nederland terug te gaan…

Het land is zó bijzonder dat we er ook een 14-daagse reis gaan organiseren zonder fiets. Dat geeft iedereen de kans deze onontgonnen Parel van Afrika te ontdekken. Binnenkort meer informatie.