Zuid-Afrika

0 0 votes
Rating

Fietsvakantie
Zuid-Afrika

Zuid-Afrika ademt geschiedenis: Nelson Mandela, apartheid, Robbeneiland, de ‘regenboognatie’ in wording…. Hoe buitengewoon interessant kan een land zijn? Dankzij zijn rijke geschiedenis heeft Zuid-Afrika een mix aan culturen en bevolkingsgroepen. Dompel je onder in bruisend Kaapstad of ‘spot’ de Big Five in één van de vele wildparken met zijn gevarieerde wildlife. Tel daarbij op extreme landschappen, een trotse bevolking en een rijke natuur. Overgoten met heerlijke wijnen en een lekkere braai biedt Zuid-Afrika een enorme variatie. Je zult keer op keer verrast worden!

BESTE REISPERIODE

J

F

M

A

M

J

J

A

S

O

N

D

HOE LAAT? HOE WARM?

AANTAL ROUTES

2

Explore the freedom!

Zuid-Afrika Overlanding

Zwaarte:

Afstand:

1000-1500 km

Etappes:

17

Reisduur:

25 dagen

Prijs:

v.a. € 3299

We fietsen de mooiste stukken, we zitten aan de warmste kampvuren, we slapen onder de volste sterrenhemels, we voelen ons gezonder en vrijer dan ooit, kan het meer outdoor?  

Ruimtelijk 30 keer zo groot als Nederland biedt het een ongekend scala aan extreme landschappen en een rijke natuur; met 3 keer zoveel inwoners – die 11 officiële talen spreken – ook een weids palet aan culturen. Hoe kan je in één fietsvakantie een brede indruk krijgen van deze ‘motor van Afrika’?

Als ‘AWOL-special’ organiseren we in maart en april 2022 twee groepsreizen door dit fascinerende land. Daarbij maken we gebruik van een zogeheten ‘overlandtruck’ .

Zuid-Afrika

Zwaarte:

Afstand:

1230 km

Etappes:

19

Reisduur:

4 weken

Prijs:

v.a. € 1455

Dompel je onder in bruisend Kaapstad of ‘spot’ de Big Five in één van de vele wildparken met zijn gevarieerde wildlife. Tel daarbij op extreme landschappen, een diverse bevolking en een rijke natuur. Overgoten met heerlijke wijnen en een lekkere braai biedt Zuid-Afrikaanse fietsvakantie een enorme variatie.