Sri Lanka

0 0 votes
Rating

Fietsvakantie
Sri Lanka

Gouden stranden, imposante bergen, eeuwenoude cultuur, boeddhistische tempels, olifanten, luipaarden, heerlijke thee & koffie en een enthousiaste bevolking. Dat allemaal vind je op het tropische eiland Sri Lanka!
Je fietsvakantie gaat door kleine dorpjes en stadjes, langs vele culturele, historische, en landschappelijke bezienswaardigheden. De panorama’s worden opgefleurd door uitgestrekte theeplantages. De mensen van Sri Lanka willen na hun jarenlange burgeroorlog niets anders dan genieten van het leven en het jou naar de zin maken. De vele lekkernijen van de Sri Lankese keuken zijn daarbij niet te versmaden. Het voormalige Ceylon kent het ideale recept voor een onvergetelijke fietsvakantie!

BESTE REISPERIODE

J

F

M

A

M

J

J

A

S

O

N

D

HOE LAAT? HOE WARM?

AANTAL ROUTES

1

Explore the freedom!

Fietsvakantie Sri Lanka

Zwaarte:

Afstand:

1138 km

Etappes:

16

Reisduur:

3 – 4 weken

Prijs:

vanaf € 1599

Je fietsvakantie door Sri Lanka, je start en eindigt in Negombo.

Sri Lanka, het vroegere Ceylon, heeft alles wat je van een tropisch eiland mag verwachten: een rijke geschiedenis, eeuwenoude cultuur, vele boeddhistische tempels, tropisch regenwoud, natuurreservaten, prachtige zandstranden, goede accommodaties en niet te vergeten: een vriendelijke en enthousiaste bevolking. Het is niet voor niets al jaren één van onze toppbestemingen!