Oeganda

0 0 votes
Rating
fietsvakantie Oeganda

Fietsvakantie Oeganda

Terwijl de mist nog boven de savanne hangt, klinken de klanken van reggaeton en dancehall muziek al uit de speakers. Het straatbeeld komt langzaam tot leven; de eerste cakejes worden gefrituurd en theepotten pruttelen op net ontstoken vuren. Het land kent een roerige geschiedenis, maar de bijzonder jonge bevolking probeert het beste van de toekomst te maken. Eén ding is zeker: Oeganda verrast! Een fietsvakantie Oeganda staat garant voor avontuur én laat je de ‘verborgen’ plekken van dit adembenemende land zien.

BESTE REISPERIODE

J

F

M

A

M

J

J

A

S

O

N

D

HOE LAAT? HOE WARM?

AANTAL ROUTES

2

Explore the freedom!

Oeganda – African Way of Life

Zwaarte:

Afstand:

1050 km

Etappes:

11 – 17 + 1

Reisduur:

3,5 – 4 weken

Prijs:

v.a. € 1399,-

African Way of Life tijdens een fietsreis Oeganda

In een land waar ruim veertig verschillende volken samenleven en waar je minstens net zoveel talen en dialecten hoort, is geen dag hetzelfde. Oeganda is niet alleen rijk aan taal en cultuur, maar ook de natuur is verrassend veelzijdig. Heuvelachtige landschappen, thee- en koffieplantages, weelderige jungle, watervallen, kratermeren, savanne, neushoornvogels, chimpansees en zebra’s. Tijdens een fietsvakantie Oeganda ontdek je het allemaal!

Bikepacking Oeganda

Zwaarte:

Afstand:

400 km

Etappes:

7

Reisduur:

10 dagen

Prijs:

v.a. € 1165,-(excl. vlucht)

Bikepacking Oeganda is vanwege de prachtige natuur en wilde dieren één van de meest unieke en avontuurlijke fietsreizen, die je kunt maken.

  • Wil je binnen afzienbare tijd het echte Afrika beleven?
  • Ben je een liefhebber van mountainbiken, single track en gravelwegen?
  • Geen tijd voor een vakantie van een maand, maar wel zin in avontuur?
  • Wil je slalommen tussen kratermeren en klimmen van de steppe naar de jungle?

Dan is bikepacking Oeganda op je lijf geschreven! Wij bieden deze reis aan in samenwerking met onze lokale partner Red Dirt Uganda.

We bieden deze reis volledig verzorgd aan: met transfers, accommodaties en maaltijden, maar ook in AWOL-stijl: met een fijne begin- en eind accommodatie, enkele transfers om zoveel mogelijk van het land te zien én verder de vrijheid om je avontuur zelf vorm te geven.