Japan

0 0 votes
Rating

Fietsvakantie Japan

Japan is niet zomaar een bestemming: dit land hoort thuis op ieders bucketlist! Het land van sushi, geisha’s, manga en prachtige tempels; van sumoworstelen, reusachtige wolkenkrabbers en neon-verlichting. Japan bestaat uit duizenden eilanden en is zowel geografisch als cultureel gezien uniek. De Japanse cultuur doorgronden grenst aan onmogelijk, maar proeven van deze bijzondere manier van leven is een schitterende ervaring. En hoe doe je dat beter dan op fietsvakantie?

Onze route voert je over het zuidelijke eiland Kyushu. Dit eiland staat bekend om haar onsen (heetwaterbronnen), vulkanen en uitstekende keuken. Tijdens je fietsavontuur bezoek je Nagasaki, Mount Aso en het eiland Dejima, waar eeuwenlang het enige contact tussen Japan en Europa plaatsvond. Een fietsreis Japan staat synoniem aan verwondering: je fietst letterlijk en figuurlijk een andere wereld in.

BESTE REISPERIODE

J

F

M

A

M

J

J

A

S

O

N

D

HOE LAAT? HOE WARM?

AANTAL ROUTES

1

Explore the freedom!

Fietsvakantie Japan Kyushu Island

Zwaarte:

Afstand:

970 km

Etappes:

15

Reisduur:

3-4 weken

Prijs:

vanaf € 1825

Je begint en eindigt je fietsreis in de stad Fukuoka: de grootste stad ten westen van metropool Osaka.

Maak kennis met de eeuwenoude en eigenzinnige cultuur van Japan. Fiets langs actieve vulkanen, ruige kuststroken en moderne steden. Je kunt deze tocht eenvoudig in drie weken fietsen, maar onderweg is er zoveel te zien, dat een verblijf van een maand ook zeker niet misstaat.