Indonesië

0 0 votes
Rating

Fietsvakantie Indonesië

Indonesië is ’s werelds grootste archipel, 17.508 eilanden wel te verstaan! Op het selecte clubje Sulawesi, Bali, Lombok en Sumbawa hebben wij prachtige fietsroutes uitgezet. Bali is werkelijk een paradijs, met een unieke combinatie van strand, zee, tropische natuur en hindoeïstische cultuur, doorspekt met tempels en ceremonies. Lombok en Sumbawa zijn islamitisch en veel minder bekend en bezocht, terwijl de panorama’s en het dagelijkse leven er zeker zo indrukwekkend zijn. Sulawesi is één van de grotere eilanden, maar toch voel je je er een ware ontdekkingsreiziger. De hartelijke en gastvrije bevolking wil heel vaak met jou op de foto. Sulawesi biedt ongerepte natuur, schitterende rijstvelden, kleurrijke vissersdorpjes, hagelwitte stranden en de unieke architectuur van de Toraja’s.

BESTE REISPERIODE

J

F

M

A

M

J

J

A

S

O

N

D

HOE LAAT? HOE WARM?

AANTAL ROUTES

2

Explore the freedom!

Zuid-Sulawesi

Zwaarte:

Afstand:

1050 km

Etappes:

15

Reisduur:

3 ½ tot 4 weken

Prijs:

vanaf € 1529

Je fietst door Indonesië, je start en eindigt in Makassar.

Op Zuid-Sulawesi, het vroegere Celebes, voel je je een ware ontdekkingsreiziger! Sulawesi is één van de grotere eilanden van de Indonesische archipel en wordt nog nauwelijks door toeristen bezocht. Voor een authentieke fietsvakantie door Indonesië moet je op Zuid-Sulawesi zijn!

Bali, Lombok, Sumbawa

Zwaarte:

Afstand:

770 – 1560 km

Etappes:

12 – 21 – 27

Reisduur:

5 weken

Prijs:

vanaf € 1525

Je fietst door Indonesië, je begint en eindigt op Bali, in Seminyak.

Bali is een paradijs en daarmee zeggen we niets teveel. Slechts zelden zul je een plek op de wereld tegenkomen die prachtige natuur zo sterk combineert met indrukwekkende cultuur. Bali is toeristisch, maar al fietsend laat je het massatoerisme snel achter je. Lombok en Sumbawa zijn verrassend mooie aanvullingen.