China

0 0 votes
Rating

Fietsvakantie China

Door maatregelen rondom het coronavirus, is het voorlopig niet mogelijk om een fietsvakantie China via ons te boeken. Als de situatie verandert, bieden we deze mooie en veelzijdige bestemming uiteraard weer aan.

Kleurrijke volkeren, bergachtige landschappen, authentieke dorpjes en een overweldigende natuur, je vindt het allemaal op fietsvakantie in China. Praten? Met handen en voeten! Engels brengt je niet ver en juist dat is een charme. Op de fiets ontdek je het echte China en kun je je verwonderen over de gewoonten en tradities van de Chinezen. Je kunt naar de Tibetanen op het plateau van Zhongdian of trekken door de wereldberoemde Tijgerkloof. Of wil je stille weggetjes naar de mooiste rijstterrassen van heel China? Misschien fietsen door adembenemend karstgebergte? China is divers en vooral: overweldigend!

BESTE REISPERIODE

J

F

M

A

M

J

J

A

S

O

N

D

HOE LAAT? HOE WARM?

AANTAL ROUTES

5

Explore the freedom!

Door de Tijgerkloof

Zwaarte:

Afstand:

944 km

Etappes:

14

Geadviseerde reisduur:

4 weken

Prijs:

vanaf € 1399

Je fietsvakantie door China (Yunnan). Een pittige route en ook heel bijzonder omdat dit een reis is waar je in aanraking komt met de Tibetaans boeddhistische cultuur.

Je fietst door wonderschone valleien, mooie steden, fietst naar de Tibetanen op het plateau van Zhongdian en door de wereldberoemde Tijgerkloof. Een zeer indrukwekkende fietsvakantie met prachtige vergezichten.

De Kleurrijke Route

Zwaarte:

Afstand:

1300 km

Etappes:

20

Reisduur:

4 à 5 weken

Prijs:

vanaf € 1495

Je fietsvakantie door China en Vietnam, van Kunming via het noordwesten van Vietnam naar Hanoi.

Het dagelijks leven in China, de Rode rivier, de kleurrijke bergstammen van Vietnam en de gezellige hoofdstad Hanoi: dat biedt de route van Kunming naar Hanoi. Een zware, schitterende fietsroute.

De Ontdekking (Kunming-Hanoi)

Zwaarte:

Afstand:

850 km

Etappes:

13

Reisduur:

3 à 4 weken

Prijs:

vanaf € 1485

Je fietsvakantie door China en Vietnam, van Kunming naar Hanoi.

Fietsen in China en Noord-Vietnam is een kennismaking met twee mysterieuze Aziatische landen. Traditionele volken, indrukwekkende rijstterrassen en kleurrijke markten. Een fietsvakantie door stille dalen en over pittige heuvels. Praten met handen en voeten en iets meemaken wat volstrekt uniek is.

Van Kunming naar Bangkok

Zwaarte:

Afstand:

3000 km

Etappes:

43

Reisduur:

8 à 9 weken

Prijs:

vanaf € 1445

Je fietsvakantie door China, Vietnam, Laos en Thailand, van Kunming naar Bangkok.

China, Vietnam, Laos en Thailand, vier betoverende Aziatische landen die je met de fiets doorkruist. Een fietsreis ver van de gebaande paden.