China

0 0 votes
Rating

Fietsvakantie China

NOS Journaal 27-11-2023: Per 1 december mogen Nederlanders 15 dagen visumvrij reizen binnen China.

Kleurrijke volkeren, bergachtige landschappen, authentieke dorpjes en een overweldigende natuur, je vindt het allemaal op fietsvakantie in China. Praten? Met handen en voeten! Engels brengt je niet ver en juist dat is een charme. Op de fiets ontdek je het echte China en kun je je verwonderen over de gewoonten en tradities van de Chinezen. Je kunt naar de Tibetanen op het plateau van Zhongdian of trekken door de wereldberoemde Tijgerkloof. Of wil je stille weggetjes naar de mooiste rijstterrassen van heel China? Misschien fietsen door adembenemend karstgebergte? China is divers en vooral: overweldigend!

BESTE REISPERIODE

J

F

M

A

M

J

J

A

S

O

N

D

HOE LAAT? HOE WARM?

AANTAL ROUTES

2

Explore the freedom!

De Ontdekking (Kunming-Hanoi)

Zwaarte:

Afstand:

850 km

Etappes:

13

Reisduur:

3 à 4 weken

Prijs:

vanaf € 1485

Je fietsvakantie door China en Vietnam, van Kunming naar Hanoi.

Fietsen in China en Noord-Vietnam is een kennismaking met twee mysterieuze Aziatische landen. Traditionele volken, indrukwekkende rijstterrassen en kleurrijke markten. Een fietsvakantie door stille dalen en over pittige heuvels. Praten met handen en voeten en iets meemaken wat volstrekt uniek is.

Van Kunming naar Bangkok

Zwaarte:

Afstand:

3000 km

Etappes:

43

Reisduur:

8 à 9 weken

Prijs:

vanaf € 1445

Je fietsvakantie door China, Vietnam, Laos en Thailand, van Kunming naar Bangkok.

China, Vietnam, Laos en Thailand, vier betoverende Aziatische landen die je met de fiets doorkruist. Een fietsreis ver van de gebaande paden.