Fietsreis Marokko nu te boeken

0 0 votes
Rating

Eindelijk is het zover: we zijn onderweg in Marokko.
Al sinds 2020 staan we te popelen deze exotische bestemmingen toe te voegen aan ons aanbod, maar gehinderd door de pandemie was het er nog niet van gekomen. Nu dus wel! Eindelijk kunnen we de puntjes op de ‘i’ zetten.

Marokko is een nieuwe bestemming die ons heeft verrast: zó exotisch en anders en toch zó dichtbij.
Je kunt onze fietsreis Marokko dagelijks volgen via ons Instagram account. Ook op onze Facebookpagina zullen we regelmatig een berichtje plaatsen.

Marokko is met recht een ‘Duizend-en-één-nacht”- bestemming.
Zó exotisch en toch zó dichtbij.
Een intrigerende cultuur met Arabische, Europese en Afrikaanse invloeden. Souks, een mix aan Arabische geuren en duizenden kleuren. Bedoeïenen, Berbers en slangenbezweerders.
In het mystieke Marokko worden al je zintuigen geprikkeld.
Ontdek de middeleeuwse koningssteden met bruisende medina’s en rijkelijk versierde paleizen, fiets door de groene dadelpalmvalleien, hobbel op een kameel door de Sahara en laat je verrassen door meest waanzinnige vergezichten in het Altlasgebergte en het Saghro gebergte.
Waar je ook heen gaat in Marokko, overal staat een kop zoete muntthee voor je klaar en aan het einde van de dag kan je rekenen op een magische zonsondergang. 

De beste reistijd voor een fietsreis Marokko is maart t/m mei en september t/m november. Vraag gerust een vrijblijvend reisvoorstel aan.

Meer informatie over deze route vind je op onze website.
Of bezoek op dinsdag 13 juni 2023 onze informatie avond over onze nieuwe bestemmingen Marokko en Oeganda.

Uiteraard kun je ook gewoon contact met ons opnemen per mail info@awol.nl of telefonisch 038 – 203 2002.