Droom nu, reis later

0 0 votes
Rating

Ook in deze turbulente tijden zijn onze reizigers ons belangrijkste aandachtspunt. 
Wij vinden het belangrijk dat jullie met een goed gevoel op reis gaan en doen er alles aan om voor die reizigers, die hun reisplannen in het water zien vallen, een oplossing te zoeken. Ondertussen zijn heel wat droomreizen omgeboekt naar een latere datum. Uitstel, maar geen afstel. Zo is er opnieuw iets moois om naar uit te kijken.

Voor de zomervakantie is er nog geen uitsluitsel. De ontwikkelingen gaan snel en worden continu voor korte termijn bijgesteld. Dat maakt dat we niet heel ruim van tevoren meer weten over jouw reis. We blijven de situatie op de voet volgen! 
We zijn persoonlijk in contact met alle vertrekkenden in de komende twee maanden. Zodra meer nieuws over jouw geplande reis, nemen we persoonlijk contact met je op. Dat is beloofd!

Aangezien we meer thuis werken zijn onze telefonische openingstijden aangepast, maar per e-mail zijn we continu bereikbaar: info@awol.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag, donderdag en vrijdag van 10.00 – 13.00 uur. Mocht je buiten deze tijden graag telefonisch contact met ons hebben, stuur dan even een mailtje met daarin de tijden die jouw voorkeur hebben, dan nemen we op dat tijdstip contact met je op.

Wil je graag je toekomstige droomreis bespreken? Dan maken we graag een persoonlijke afspraak.

Team Asian Way of Life