Coronavirus

0 0 votes
Rating

Vrijwel alle landen nemen ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus; ook onze bestemmingen.
Dit heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de geboekte reizen en voor de reizigers die onderweg zijn. De afgelopen week zijn we erg druk geweest met het terughalen van ‘onze’ gestrande reizigers of reizigers die zelf graag eerder terug wilden keren naar huis vanwege de wereldwijde ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Ook op dit moment zijn we hier nog dagelijks mee bezigWe zijn in direct contact met iedereen die nu op reis is, zoals we dat al enige tijd zijn als gevolg van de pandemie. Gelukkig wordt onze vangnetfunctie zeer op prijs gesteld door de gedupeerden.

Ook de komende geboekte reizen hebben alle aandacht en zullen we op individuele basis behandelen. Meerdere reizigers hebben, in overleg met ons, hun reis inmiddels omgeboekt naar het najaar.

We houden de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus continu in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM, het ministerie van Buitenlandse Zaken en onze brancheorganisatie ANVR.
Ratio boven emotie, is nu ons devies.

Vanzelfsprekend maken wij als bedrijf moeilijke tijden door. ‘Wat in het vat zit, verzuurt niet’, we hopen dat iedereen zijn reisplannen warm houdt, zodat we straks weer volop over de wereld kunnen fietsen op de AWOL-wijze!

Onze openingstijden hebben we met ingang van 23 maart 2020 voorlopig aangepast:

  • Maandag, donderdag en vrijdag 10.00 – 13.00 uur
  • Dinsdag en woensdag gesloten

Per email blijven we uiteraard continu bereikbaar. Ook voor het maken van een telefonische afspraak wanneer het jou uitkomt.