Corona (3) en verder…..

0 0 votes
Rating

Hartverwarmend

Alle lieve en meelevende berichten die wij de afgelopen periode hebben ontvangen van onze reizigers. Bedankt allemaal! Dat doet ons heel goed.
Ja, we hebben het zwaar als bedrijf, maar AWOL is niet de enige die geraakt wordt door de impact van het Coronavirus, ook jij als fietsreizigers hebt je reisplannen voorlopig in de ijskast moeten zetten of bent nog in onzekerheid over het al dan niet doorgaan van een reeds geboekte fietsreis.

Na aan het begin van de Covid-19 pandemie met name druk te zijn geweest met het repatriëren van gestrande reizigers, zijn we de laatste maanden vooral bezig geweest om in goed contact te blijven met reizigers die nog een mooie fietsreis bij ons geboekt hadden dit jaar. In samenspraak hebben we gezocht naar de meest optimale oplossing: omboeken, een voucher of annuleren van de reis. Tot nu toe zijn we daar steeds heel goed uitgekomen.

Daarnaast beginnen langzamerhand alle refunds terug te komen van geannuleerde vluchten. Het monitoren en controleren hiervan is een zorgvuldig en tijdrovend proces. We vinden het heel fijn de betreffende reizigers eindelijk blij te kunnen maken met de uitbetaling hiervan.

Onze groepswandelreis Nepal “Rond de Manaslu’ hebben we met een jaar doorgeschoven naar oktober 2021.

En verder?
Op dit moment (september 2020) staan al onze bestemmingen nog op ‘oranje’. De meeste landen (op Turkije na) laten nog geen Europese reizigers toe of verlangen uitgebreide testen en quarantaine. We zijn afhankelijk van de inreisrestricties op onze bestemmingen en houden deze nauwlettend in de gaten. Helaas kunnen wij ook niet ver vooruitkijken, maar we hebben er vertrouwen in dat het reizen in de loop van 2021 weer op gang gaat komen.

Up-to-date informatie
We vinden het belangrijk dat jullie met een goed gevoel weer op reis gaan en daar helpen we graag bij.
We houden de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus continu in de gaten.
Op al onze bestemmingen staan we in nauw contact met onze lokaal agenten en accommodaties waardoor we goed op de hoogte blijven van de actuele situatie ter plaatse, inreisrestricties en coronamaatregelen per land. Ook hebben we nauw contact met luchtvaartmaatschappijen omtrent hun routes, de maatregelen op vliegvelden en ’aan boord’. Hierdoor blijven we up-to-date en kunnen jullie goed informeren.
Uiteraaard volgen we ook de richtlijnen van het RIVM, het ministerie van Buitenlandse Zaken en onze brancheorganisatie ANVR.

Asian Way of Life
Als bedrijf hebben we helaas ook de nodige maatregelen moeten nemen om door deze crisis heen te komen. Ons team is ingekrompen en we werken vanaf 1 augustus voorlopig helemaal thuis. Wel hebben we in Zwolle, aan de Schoenerweg 1b, ons bezoekadres (op afspraak).
De telefonische bereikbaarheid hebben we tijdelijk aangepast, per email zijn we continu bereikbaar. Telefonisch zijn we maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.30 – 13.00 uur te bereiken. Mocht je buiten deze tijden graag telefonisch contact met ons hebben, stuur dan even een mailtje met daarin de tijden die jouw voorkeur hebben, dan nemen we op dat tijdstip contact met je op.

Wil je graag je toekomstige droomreis bespreken? Dan maken we graag een persoonlijke afspraak! 

Zonder twijfel: AWOL blijft bestaan! We staan te popelen om zo snel mogelijk weer heel veel mooie fietsreizen te mogen faciliteren.