China

Fietsvakantie China

Wil je het mooiste van China ervaren, ga naar Zuid-China! Kleurrijke volkeren, bergachtige landschappen, authentieke dorpjes en een overweldigende natuur, je vindt het hier allemaal. Praten? Met handen en voeten! Engels brengt je niet ver en juist dat is een charme. Op de fiets ontdek je het echte China en kun je je verwonderen over de gewoonten en tradities van de Chinezen. Je kunt naar de Tibetanen op het plateau van Zhongdian of trekken door de wereldberoemde Tijgerkloof. Of wil je stille weggetjes naar de mooiste rijstterrassen van heel China? Misschien fietsen door adembenemend karstgebergte? China is divers en vooral: overweldigend!

BESTE REISPERIODE

J

F

M

A

M

J

J

A

S

O

N

D

HOE LAAT? HOE WARM?

AANTAL ROUTES

5

Explore the freedom!

De Kleurrijke Route

Zwaarte:

Afstand:

1300 km

Etappes:

20

Reisduur:

4 à 5 weken

Prijs:

vanaf € 1395

Je fietst door China en Vietnam, van Kunming via het noordwesten van Vietnam naar Hanoi.

Het dagelijks leven in China, de Rode rivier, de kleurrijke bergstammen van Vietnam en de gezellige hoofdstad Hanoi: dat biedt de route van Kunming naar Hanoi. Een zware, schitterende fietsroute.

De Ontdekking (Kunming-Hanoi)

Zwaarte:

Afstand:

850 km

Etappes:

13

Reisduur:

3 à 4 weken

Prijs:

vanaf € 1385

Je fietst door China en Vietnam, van Kunming naar Hanoi.

Fietsen in China en Noord-Vietnam is een kennismaking met twee mysterieuze Aziatische landen. Traditionele volken, indrukwekkende rijstterrassen en kleurrijke markten. Fietsen door stille dalen en klimmen over pittige heuvels. Praten met handen en voeten en iets meemaken dat volstrekt uniek is.

De Ontmoeting

Zwaarte:

Afstand:

1150 km

Etappes:

18

Reisduur:

3,5 à 4 weken

Prijs:

vanaf € 1313

Je fietst door China, je begint en eindigt in Canton (Guangzhou).

We hebben in Zuid-China een route uitgezet door een zeer interessant gebied. Toeristen kom je nauwelijks tegen. Je ontmoet de vriendelijke en behulpzame bewoners van Zuid-China, een van de hoogtepunten van deze reis.

Door de Tijgerkloof

Zwaarte:

Afstand:

944 km

Etappes:

14

Geadviseerde reisduur:

4 weken

Prijs:

vanaf € 1379

Je fietst door China (Yunnan). Een pittige route, en ook heel bijzonder omdat dit een reis is waar je in aanraking komt met de Tibetaans boeddhistische cultuur.

Je fietst door wonderschone valleien, mooie steden, fietst naar de Tibetanen op het plateau van Zhongdian en door de wereldberoemde Tijgerkloof. Een zeer indrukwekkende fietsroute met prachtige vergezichten: dat is de fietsroute door Yunnan.

Van Kunming naar Bangkok

Zwaarte:

Afstand:

3000 km

Etappes:

43

Reisduur:

8 à 9 weken

Prijs:

vanaf € 1349

Je fietst door China, Vietnam, Laos en Thailand, van Kunming naar Bangkok.

China, Vietnam, Laos en Thailand, vier betoverende Aziatische landen die je met de fiets doorkruist. Een fietsreis ver van de gebaande paden.