Booking

0 0 votes
Rating

AWOL-Inspiratiebeurs 5 & 6 juni 2021 

Schrijf je hier in.

Op 5 en 6 juni organiseren wij een AWOL-inspiratiebeurs organiseren in ons nieuwe pand in Zwolle. Naast een informatiemarkt waar we je persoonlijk te woord staan, we je vragen kunnen beantwoorden en hopen je te inspireren, worden er lezingen gehouden over een aantal van onze bestemmingen. Het programma vind je op deze pagina. Daarnaast kun je lekker neuzen in de fotoboeken over onze fietsreizen.

Om deze beurs ‘Coronaproof’ te kunnen organiseren is het noodzakelijk je vooraf aan te melden. Dit omdat we maar een beperkt aantal reizigers per tijdsblok kunnen ontvangen. Mocht je met z’n tweeën willen komen, dan vragen we je voor beide personen apart een aanmelding te doen: zo houden we zicht op het aantal bezoekers. Inschrijven kan via de agenda onderaan deze pagina.

Wil je één van onze lezingen bijwonen en nog een extra uur onze inspiratiemarkt bezoeken, maak dan ook hiervoor een nieuwe, extra afspraak. Zo houden we zicht op het aantal aanwezigen. Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging. Enkele dagen voor de inspiratiebeurs ontvang je aanvullende informatie.

Wij verheugen ons op je komst en inspireren je graag op weg naar een onvergetelijke fietsreis!

De toegang is gratis!
Uiteraard staan koffie/thee en wat lekkers voor je klaar.

Programma lezingen
Zaterdag, June 5
10:00Midden-Thailand
11:00Rwanda
12:00Turkije
13:00Midden-Thailand
14:00Hanoi – Bangkok
15:00Rwanda
16:00Sri Lanka
Zondag, June 6
10:00Filipijnen, een tropisch fietsparadijs
11:00Sri Lanka
12:00Rwanda
13:00Turkije

[CP_APP_HOUR_BOOKING id=”3″]

[CP_APP_HOUR_BOOKING id=”6″]