Boek een reis

0 0 votes
Rating

Boek jouw fietsvakantie

Je hebt van ons een reisvoorstel ontvangen en je wilt deze reis definitief boeken. Dat kan op deze pagina.

Wat ontzettend leuk dat wij deze fietsreis met je mee mogen organiseren!

Vul het formulier hieronder in en wij zullen de reis definitief maken.

Wij verzoeken je om ook in de offerte akkoord te geven

Zodra wij de reis definitief hebben geboekt ontvang je direct een bevestiging en factuur van ons.

Indien je nog geen reisvoorstel van ons hebt ontvangen, vraag je deze HIER gemakkelijk


Hoofdboeker


LET OP ** Onderstaande namen moeten EXACT overeenkomen zoals vermeld op het paspoort in verband met de vliegtickets! **


Na boeking ontvang je van ons de boekingscode waarmee je kunt inloggen op de website van de luchtvaartmaatschappij. Via de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij kun je je boeking beheren en eventuele preferenties doorgeven zoals speciale maaltijdwensen/diëten en/of stoelvoorkeur(en).

Het afsluiten van een verzekering is ten zeerste aan te raden.
Wij bieden zelf geen verzekeringen aan. In de offerte hebben wij je geïnformeerd over belangrijke punten waar de verzekering aan moet voldoen.

Op deze overeenkomst (definitieve boeking) zijn de ANVR Consumentenvoorwaarden en overige leveringsvoorwaarden, alsmede de reis- en aanvullende voorwaarden AWOL en de voorwaarden van de GGTO (Garantiefonds) en het Calamiteitenfonds van toepassing.

Let wel op: bij boeking van alleen een losse lijndienstvlucht, zijn de bovenstaande voorwaarden niet van toepassing en gelden de onderstaande voorwaarden.

AWOL adviseert je als dienstverlener, bemiddelt namens jou bij het boeken van een lijndienstvlucht en maakt in opdracht van jou een reservering bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. AWOL is in dit geval niet aansprakelijk voor de juiste uitvoering. Alle in deze overeenkomst genoemde producten en/of diensten zijn uitgesloten van dekking door GGTO.

Ik verklaar akkoord te gaan met de ANVR Consumentenvoorwaarden en overige leveringsvoorwaarden, alsmede de reis- en aanvullende voorwaarden AWOL, de voorwaarden van de GGTO (Garantiefonds) en het Calamiteitenfonds en de voorwaarden ten aanzien van de (eventuele afgesloten) verzekeringen.

Verstuur en bevestig hiermee de definitieve aankoop van jouw fietsreis: