Bikepacking Oeganda

0 0 votes
Rating

Met trots presenteren wij onze eerste bikepacking reis in samenwerking met onze Oegandese partner Red Dirt. Ben je op zoek naar het ultieme Afrikaanse avontuur, maar heb je slechts een beperkt aantal vakantiedagen? Dan is bikepacking Oeganda dé manier om te genieten van wildlife, Afrikaanse vibes en eindeloze rode gravelwegen!
Tot 15 juni profiteer je van een speciale vroegboekkorting.

Wat is bikepacking?
Bikepacking is letterlijk: backpacken op de fiets. In plaats van te slepen met een zware rugtas, verdeel je je bagage over je fiets in zadel-, frame- en stuurtassen. Bikepacking is een avontuurlijke manier van reizen en heeft tot doel nieuwe plekken te ontdekken. Het verschil met onze reguliere fietsvakanties is, dat de nadruk hier ligt op fietsen over onverhard terrein en deels over singletrack. Een lichtere fiets met voldoende versnellingen en efficiënt ingepakte bagage is een must. Eventueel is fietshuur mogelijk.

Voor wie is bikepacking Oeganda geschikt?

  • Avonturiers, mountainbikers en gravelriders die in een kort tijdsbestek het beste van Oeganda willen zien
  • Mensen met enige fietservaring op mountainbike of gravelbike
  • Liefhebbers van singletrack paden door koffieplantages en langs kratermeren
  • Fietsers die niet bang zijn voor een uitdaging; in het zuidwesten van Oeganda is het flink klimmen, maar daar krijg je fantastische uitzichten voor terug.

De reis
Je kunt onze bikepacking Oeganda reis boeken volgens het pakket dat je van AWOL gewend bent: met een fijne overnachting bij aankomst én voor vertrek met de vrijheid om je eigen keuzes qua accommodaties en dagindeling. In de bikepacking Oeganda reis zijn enkele transfers inclusief, aangezien je een fietsreis maakt in een kort tijdsbestek en op zoek gaat naar de pareltjes van West-Oeganda.

Het is ook mogelijk een geheel verzorgde reis te boeken met vooraf geboekte accommodaties en optionele activiteiten. Zo weet je zeker dat je alles uit jouw bikepacking avontuur Oeganda haalt.

Groepsreizen in januari en juli 2024
Tot slot kun je je ook gezellig aansluiten bij de bikepacking groepsreizen in 2024. Heb jij zin om met andere enthousiaste fietsers de Parel van Afrika te verkennen? Dan is dit je kans!

Data groepsreizen (exclusief vluchtdagen)

  • 18 t/m 27 januari 2024
  • 18 t/m 27 juli 2024

Vroegboekkorting
Boek jij vóór 15 juni 2023 jouw bikepacking avontuur dan ontvang je een korting van 5%.

Meer informatie
Het dag tot dag programma van deze avontuurlijke reis en meer informatie vind je op onze website.

Photo: Thies Timmermans