Feestelijke korting bij boekingen in oktober 2023

0 0 votes
Rating

Het is je misschien al opgevallen: AWOL heeft een aangepaste naam en een nieuw logo én daarom ontvang je bij boekingen in de hele maand oktober een feestelijke korting van €25,- per persoon. Bij een feestje horen immers cadeautjes en wij zetten onze reizigers graag in het zonnetje!

Van Asian Way of Life naar AWOL

De laatste jaren bieden we ook bestemmingen buiten Azië aan. Daarom dekt de naam Asian Way of Life de inhoud van ons product niet meer zo goed. We krijgen met regelmaat de vraag waarom we onze energie tegenwoordig ook op andere werelddelen richten.

Naast dat fietsen in Afrika, de Amerika’s, Europa, het Midden-Oosten en Oceanië ook fantastisch is, zijn we er ons tijdens de pandemie van bewust geworden, dat risicospreiding essentieel is om ons bedrijf gezond te houden. Rwanda was tijdens de coronaperiode de enige bestemming waar we actief reizen naar konden aanbieden; Azië opende daarentegen als één van de allerlaatste de grenzen. We zijn heel blij met alle positieve reacties op onze ‘nieuwe’ fietsreizen in Cuba, Marokko, Oeganda, Roemenië en Rwanda.

AWOL is al jaren een begrip en het is mogelijk om de afkorting op je eigen manier in te vullen:

  • Asian Way of Life
  • African Way of Life
  • American Way of Life
  • Adventurous Way of Life

Een nieuwe ‘smoel

Naast een aangepaste naam vonden wij het ook de hoogste tijd voor een nieuw logo. AWOL gaat tenslotte over fietsen en we liepen er al een tijdje tegenaan dat dit voor ons essentiële stuk van de reiservaring, nergens in het logo terug te vinden is. De hoogste tijd om de fiets te integreren in onze nieuwe ‘smoel’.

Kortingsactie AWOL

Bij boekingen t/m 31 oktober 2023 ontvangen onze reizigers €25,- korting per persoon (m.u.v. Ticket Only). De korting geldt voor al onze bestemmingen en wordt automatisch verrekend op de factuur. Je hoeft hier dus niets voor te doen!