AWOL-Inspiratieavond op 30 mei

0 0 votes
Rating

De Nederlandse zomer komt eraan, maar wie wil niet het najaar en de winter ontvluchten? šŸ˜‰ En wat is er nu leuker dan voorpret? Hoogste tijd om alvast inspiratie op te doen. Waar gaat jouw volgende fietsreis naartoe? Wij staan te popelen om je tijdens de AWOL-inspiratieavond te informeren over de mogelijkheden en een drietal prachtige routes, waaronder onze nieuwste route in Zuid-India, in het zonnetje te zetten.

AWOL-Inspiratie avond op 30 mei 2024
Wanneer:        Donderdag 30 mei 2024, van 18:30 tot 22:30 uur
Waar:               Ons kantoor aan de Schoenerweg 1b te Zwolle

Op 30 mei ben je van harte welkom op Schoenerweg 1b te Zwolle om te luisteren naar reisverhalen over mystiek Zuid-India, onze vernieuwde route in avontuurlijk Nieuw-Zeeland, en Ć©Ć©n van onze mooiste routes: Turkije, het land van de gastvrijheid.
Natuurlijk is er buiten de lezingen ook gelegenheid om vragen te stellen (ook over onze andere bestemmingen), reisplannen uit te wisselen en avontuurlijke fietsers te ontmoeten. We zorgen voor een hapje en een drankje, maar er is in ons pand geen horeca aanwezig.

Het programma van de inspiratieavond ziet er als volgt uit:
18:30 uur: Ontvangst
19.00 uur: Gastvrij Turkije, een perfecte voor- en najaarsbesteding
20.00 uur: Mystiek Zuid-India, onze nieuwste route
21.00 uur: Avontuurlijk Nieuw-Zeeland, volledig vernieuwd

Uiteraard kun je zelf kiezen hoe laat je aanhaakt bij onze inspiratieavond en of je Ć©Ć©n of meerdere lezingen bijwoont.

We stellen het op prijs, als je ons per mail op de hoogte zou willen stellen van deelname aan de AWOL inspiratieavond op 30 mei 2024. Inschrijven is niet verplicht, maar het is voor ons wel fijn om een indruk te hebben van het aantal enthousiaste reizigers, dat we kunnen verwachten. 
Je kunt je inschrijven door te mailen naar info@awol.nl.

We hopen je 30 mei in Zwolle te zien!