“AWOL gaat vreemd” met een trekking in Nepal

0 0 votes
Rating

“AWOL gaat vreemd” met een trekking in Nepal

Veel van onze reizigers vragen ons regelmatig of wij niet een fietsreis in Nepal hebben. De infrastructuur in Nepal vinden wij momenteel niet voldoende om het land veilig met de fiets te ontdekken. Wel intrigeert Nepal, met zijn eigen cultuur, hoge bergen, mooie landschappen en niet in de laatste plaats uiterst vriendelijke bevolking, ons al veel langer. We willen onze sportieve reizigers dan ook een wandeltocht aanbieden in de Himalaya om op die manier dit land optimaal te ervaren.
Dit is ook voor ons vooralsnog een eerste avontuur om jullie in de gelegenheid te stellen kennis te maken met een voor AWOL nieuw Aziatisch land. En om het vreemde nog gekker te maken: het gaat ook nog eens om een groepsreis. Aangezien we ervan uitgaan dat een dergelijke tocht voor de meeste deelnemers een eerste wandelreis op hoogte is, gaat er ook een Nederlands echtpaar mee met veel ervaring als gids in het Nepalese hooggebergte. Overigens zijn zij al jarenlang fietsreizigers bij AWOL ☺

–> Meer informatie <–

Vrijdag 1 november houden wij een voorlichting over deze bijzondere reis, bij ons in Amersfoort. Aanvang 16.00 uur. Je bent van harte welkom. We zouden het op prijs stellen wanneer je even laat weten of je aanwezig zult zijn via info@awol.nl.