Asian Way of Life is Travelife Partner gecertificeerd: een kroon op ons duurzaamheidsbeleid

0 0 votes
Rating

We zijn ontzettend trots! Vandaag hebben we ons Travelife Partner Certificaat ontvangen. Een kroon op onze inspanningen om als reisorganisatie te voldoen aan duurzaamheidscriteria.

Travelife stimuleert duurzaam ondernemen binnen de reissector. Het Travelife Sustainability Systeem (TTS) is een wereldwijd, onafhankelijk systeem om bedrijven binnen de sector op basis van gelijke objectieve standaarden te kunnen beoordelen.

AWOL en duurzaamheid
Onze kracht ligt in het aanbieden van milieuvriendelijke fietsreizen, kleinschaligheid (géén massatoerisme) en een persoonlijke aanpak. Eigenlijk zijn al onze reizen in de basis al heel duurzaam. De fiets wordt aangeprezen als een duurzaam reisalternatief. Voor ons is het geen alternatief, maar een vaste waarde. We werken samen met lokale partners en onderweg wordt gebruik gemaakt van lokale accommodaties, hiermee dragen wij bij aan de lokale economie en duurzaam toerisme. Sinds 2021 bieden wij de mogelijkheid tot CO2-compensatie voor je vlucht. Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid, CO2-compensatie en de projecten die we hiermee ondersteunen via SouthPole op onze website.