fietsen in Oeganda en Rwanda

5 juni 2024: Presentatie ‘Avontuurlijk fietsen door Oeganda en Rwanda’

0 0 votes
Rating

Op 5 juni 2024 (19:30 – 21:00 uur) geeft Zinzi namens AWOL een presentatie over ‘Avontuurlijk fietsen door Oeganda en Rwanda’ in de winkel van Beagle Bikes in Utrecht @beaglebikesutrecht

Oeganda en Rwanda zijn waarschijnlijk niet de eerste landen waar je aan denkt bij het plannen van je volgende fietsavontuur. Toch legt Zinzi graag uit, waarom deze landen wat haar betreft wel hoog op je wensenlijst thuis horen. Altijd al eens tussen de zebra’s willen fietsen? Op je zadel willen swingen op de bonkende, Afrikaanse beats van voorbij rijdende pick-up trucks vol groene bananen? Wakker willen worden in de jungle met enkel het geluid van cicaden op de achtergrond?

  • Ben jij op zoek naar een reis om nooit te vergeten?
  • Houd je van fietsen, ontmoeten en improviseren?
  • Wil jij Centraal-Afrika op de fiets ontdekken in alle vrijheid én op individuele wijze, maar met een stukje hulp van een professionele fietsreizenorganisatie?
  • Wil je graag een (mini) inkijkje in het dagelijks leven in Oeganda en Rwanda? Want voor een echt inkijkje zal je er toch zelf heen moeten!

Inschrijven

Op https://beaglebikes.nl/lezing-oeganda-rwanda/ lees je alles over de presentatie en kun je je inschrijven.

Het aantal plaatsen in de winkel is beperkt, dus geef je snel op! Gelukkig kun je de lezing ook online via Zoom bijwonen. Deelnemers kunnen via een moderator vragen stellen via de chat.

De kosten bedragen €6,- voor het bijwonen in de winkel in Utrecht en €3,- voor deelname via Zoom.